Máte někdo zkušenost se směnou RevPoints u Revolutu za míle?  U které letecké společnosti se z toho dá nejvíc vytěžit (třeba na upgrade do businessu)?  .

Revolut RevPoints - míle

Založil ve fóru Frequent flyer programy

Máte někdo zkušenost se směnou RevPoints u Revolutu za míle? 

U které letecké společnosti se z toho dá nejvíc vytěžit (třeba na upgrade do businessu)?

0

No já bych se rozhodoval, kde sbíráš míle za lety.  Sbírání mil jen pomocí plateb mi přijde dost zdlouhavý (s metalem je to 1 míle za 50 Kč)

0 Citovat

Zrovna jsme to řešili a přišlo mi to jako doplňkový sport OK, ale nemůžeš na tom založit strategii... Protočíš 100k měsíčně a máš 2 000 mil, což je absolutně k ničemu.

2 Citovat

Teď je otázka, jestli se dá nějak průtokově protočit 100k 😀

1 Citovat

No, v kombinaci s "drobnymi" a vyzvami jsem po mesici skoro na 8k bodu = mili. To uz mi tak zly neprijde. 
A to cely na debitce. 

1 Citovat

Tak průtokově se teoreticky dá přes SkipPay - poslat z něho na Revolut a splatit Revolutem. Otázka jestli to projde/jak dlouho bude procházet :D

0 Citovat

A vám to ide zbierať aj keď mate program štandard? Lebo mne to ponúka iba ak si spravím upgrade na vyšší program....

0 Citovat

dle článku na Lupě: ...Zákazníci bezplatného tarifu Standard sbírají bod za každých utracených 250 korun. Čím vyšší plán mají, tím menší útratu k získání bodů potřebují. V případě nejdražšího plánu Ultra lze body do věrnostního programu získat za útratu už ve výši 25 korun....

by to jít mělo, ale se Standardem to zní jako pekelná práce. Já mám Metal, takže za každých 50 Kč 1 bod

Zdroj: https://www.lupa.cz/aktuality/re...cestovani/

0 Citovat

Nezapomeňte na libovolně nastavitelné Drobné. 😉

0 Citovat

Mě se za cca 20 dní načetlo necelých 1000 RevPoints (převedeno na avios), mám tarif standart a jak píše @JPII při využití " drobných " a plnění výzev mi to taky jako úplně blbý nepřijde .. zvlášť když mi teď  podobný počet avios připsali BA za zpátečku do USA .. takže v podstatě aviosy zadax, jen za to že platím kartou .. ale i tak to sbírání bude v mém případě tak jak píše David, spíš doplňkový sport :-)

 

0 Citovat

Ale spíš jde o to, jestli se použití drobných vyplatí. Jak počítám, vychází mi to 0,5 koruny na bod id est míli. Při ceně letenek v desítkách tisíc mil to není úplně Kauf, nebo ne?

1 Citovat

Aha zaujímavé lebo mne to pri Standard neumožňuje za platby zbierať vôbec  :) 

0 Citovat

To musíš aktivovat to sbírání bodů přes drobné :-/

0 Citovat

Ja trochu odbocim, ale co Vas krome sbirani bodu laka k tem placenym tarifum? Na drobny placeni je Revolut/Wise/Curve fajn. Ale pokud jde o vetsi castky, existuji elegantnejsi reseni (treba RoklenFX a nejaky multimenovy ucet). Ty bonusy kolem jsou taky takovy o nicem pro me..

1 Citovat

Nic.

1 Citovat

Jen doplním co mi teď přišlo do mailu, že RevPoints nahrazují SmartDelays, ty už od 16.9. nebudou fungovat

0 Citovat

Pro mě je argument pro Premium cestovní pojištění. Sbírání bodů pravděpodobně nevyužiju vůbec nebo hodně málo. Stays mi přišly dražší než Booking nebo jiné platformy, ale nezkoumala jsem to moc. Smartdelay jsme taky nikdy nevyužili, vše načas nebo letiště bez salónku.

0 Citovat

JPII napsal(a):

No, v kombinaci s "drobnymi" a vyzvami jsem po mesici skoro na 8k bodu = mili. To uz mi tak zly neprijde. 
A to cely na debitce. 

Samozrejme, ze s cetnymi platebnimi transakcemi a s Drobnymi (vyssimi ci nizsimi) a hlavne se splnenou vyzvou Uvitaciho bonusu (3000 revpoints u Standardu) to sice pomalinku ale pribyva.

Za zhruba 8000 revpoints alias 8000 avios uz treba lze zakoupit Iberia VIE-MAD za temer polovicni cenu (misto 90 eur za 50 eur).

Inu muzeme to brat jako neco, co tu doposud nebylo (mile z debetni karty).

3 Citovat

Moc nerozumím tomu jak fungují drobné. Chápu, že jde o zaokrouhlování, ale kam pak jde ta částka navíc? Koupí se za ně body, nebo se ty peníze převedou na nějaký účet odkud je pak můžu vybrat a Revbody mi zůstanou?

0 Citovat

Za tie drobné co sa zaokrúhľuje si kupuješ tie body... tými peniazmi za ne platíš, teda nikde sa ti neukladaju...

1 Citovat

Unik drobnych lze omezit jejich minimalnim nastavenim a mini-utratami rekneme po 9 Kc. Pak se na drobnych pokazde zaplati 1 Kc a ziskaji se 2 revpoints alias 2 avios.

Za 150 transakci se tedy ziska celkove 3000 avios (jako Uvitaci bonus) + 300 avios behem utrat za cokoliv v hodnote jen 1500 Kc (1350 Kc za zbozi + 150 Kc za revpoints/avios).

Treba casem pribudou dalsi zajimave vyzvy, kdo vi ...

1 Citovat

1000 mil u AF/KLM má hodnotu přibližně €12, tedy cca 300 Kč. Nedává tedy smysl kupovat si přes drobné 1000 mil za 500 Kč. Nebo mi něco uniká?

0 Citovat

Omlouvám se, ale 150 nákupů po 9 Kč? To je hodně specifická situace 😅

0 Citovat

Nu, pecivo vcetne tukoveho rohliku je zrejme nutne nakupovat neustale. 

Nebo je mozne si dobijet Leo kredit po 9 Kc. Tam neni stanovena minimalni castka dobiti. U jinych aplikaci s dobijenim jsem narazil na minimalni castky dobiti 20 Kc nebo 100 Kc.

2 Citovat

Taky úplně nechápu, k čemu kupovat míle za 0.5czk.

Možná dobrej ten bonus na začátku (ale tam bude určitě nějakej časovej limit, aby lidi točili co nejvíc), nebo když někdo potřebuje prodloužit míle. Jaký je minimum mil pro převod a jak rychle jsou pak u dopravce?

 

0